Menovky

piatok 27. júla 2012

Stay committed to your decisions, but stay flexible in your approach.

Priateľ mi na narodeniny daroval tetovanie. Podľa môjho výberu, kdekoľvek a kedykoľvek budem chcieť. Je to už nejaký ten mesiac a stále som sa nerozhodla. Najviac ma desí, že je to navždy (pokiaľ nerátam drahé a bolestivé odstraňovanie). Môj štýl sa stále mení a vyvíja, čo sa mi páčilo dnes sa mi veľmi ľahko zajtra môže znepáčiť. Tiež by som chcela niečo originálne, čo by malo pre mňa význam a tak ďalej.

Tetovanie na fotkách je len nakreslené centrofixkou. Momentálne sa mi páčia tieto tetovanie s vtáčikmi. Vidím v nich akýsi prísľub neustálej slobody, voľnosti...

Ako ste na tom s tetovaniami vy?







štvrtok 26. júla 2012

V krajine nekrajine

Dnes vám pridávam outfit zo včera. S drahým sme boli na prechádzke po našej krásnej Nitričke. Počasie si z nás robilo celý čas srandu, bundu som mala oblečenú a vyzlečenú snáď tisíckrát :D


Na rolu môjho (nielen) fotografa sa podujal maco a začalo ho to stráášne baviť, takže tu bude asi bývať veľa fotiek, pretože sa mi ťažko vyberá :) PS: neškerím sa tak vždy ale on ma neskutočne rozosmieval... to sa nedalo :D




krivák (C&A), jeans (Amisu), bag - všetko Second Hand
shoes - Gate
shirt - NY





streda 25. júla 2012

DIY night

Veľa káv cez deň ma budilo nielen cez deň ale aj v noci. Tak som uskutočnila pár DIY projektov nad ktorými som premýšlala. Niektoré sa podarili viac, niektoré menej a niektoré sú v práčke, tak vám ich ukážem neskôr.


Dlhší čas som chcela mint náhrdelník. Pri upratovaní som našla odstrihnuté kúsky z mojej mint sukne. Povystrihovala som kvetinky (ano mali to byť kvetinky, teraz su z nich take trošku retardované obláčiky) zošila a spojila to stužkou. Viem, že sa to po okrajoch malinko pára, ale mne sa to tak páči. A čo vám?


Ďalší výmysel bol tento náhrdelník z kože. Chcela som veľký masívny náhrdelník, no tento sa mi zjavne nepodaril. Predloha mala byť menšia a prechod ku zavazovaniu postupnejší. Pyramídky mali byť po celom, ale nejak sa mi to nechcelo dokončiť.



Asi najväčšiu radosť mám z týchto šortiek. Boli hrozne velikánske, tak som ich celé prešívala, hlavne aby mi v predu neodstával zips, podľa mňa to vyzerá ako hmm hmm viete čo :D
Najhoršia časť ale bolo dierovanie. Vytvoriť vzhľad obnosenosti rokmi bolo prekvapujúco náročný a tej diery naboku je mi ľúto. Bez nej by boli krajšie.

Podobne som si upravila ešte jedny šortky a jedny vínové asi tiež obetujú život. Celé majú divný strih, niečo s nimi vymyslím!

Čo vy a DIY? Vyrobili ste si v poslednom čase niečo pekné?



 PS: dosť ma štve, že sa mi kvalita fotiek vždy  zhorší keď ich vložím do článku. Neviete ako tomu predísť? :)

sobota 21. júla 2012

Misguided Ghosts



Nebudem sa opakovať a písať, že toto upršané počasie mi už lezie na city a najradšej by som sa zbalila a odletela niekam do teplých krajín. Žiadne odlietanie sa však nekoná a ja si tak nejak začínam ten dážď užívať. Pokoj od školy, od práce, od peňazí, od nákupov a výpredajov. Žijem ako v inom svete :D. 
A vďaka tomu moja tvorivosť stúpla do výšin. Každý deň ma čaká nový DIY projekt, čítam knihy, pozerám filmy, objavujem veci v šatníku, o ktorých som aj zabudla, že existujú :D A čítam blogy. Samozrejme. Čím viac objavujem nové, tým je mi viac ľúto toho môjho. Nejak som naň uprostred duševného rozjímania a partyovania zabudla. 
Nebudem sľubovať, že sa polepším. Klamať sa nemá. Môžem sľúbiť, že to tu nezruším. Zatiaľ. Kvôli sebe. A kvôli vám. Ak to niekto vôbec číta. 










Outtfit je zo včera, keď sme šli na koncert jednej kapelky do Vrtáku. Kvetinové triko su originál minišaty, ale páčia sa mi aj v tejto úprave. Vlasy som si narýchlo zaviazala do francúzseho priberaného copu. Náhrdelník je DIY, kúsky kože zo starej kabelky a retiazka z náhrdelníku čo nenosím a hotovo! Páči sa vám?

šaty (triko), botky - F&F
jeansy - Gate
krivák - C&A
kabelka - nwm :)
náhrdelník - DIY