Menovky

streda 25. júla 2012

DIY night

Veľa káv cez deň ma budilo nielen cez deň ale aj v noci. Tak som uskutočnila pár DIY projektov nad ktorými som premýšlala. Niektoré sa podarili viac, niektoré menej a niektoré sú v práčke, tak vám ich ukážem neskôr.


Dlhší čas som chcela mint náhrdelník. Pri upratovaní som našla odstrihnuté kúsky z mojej mint sukne. Povystrihovala som kvetinky (ano mali to byť kvetinky, teraz su z nich take trošku retardované obláčiky) zošila a spojila to stužkou. Viem, že sa to po okrajoch malinko pára, ale mne sa to tak páči. A čo vám?


Ďalší výmysel bol tento náhrdelník z kože. Chcela som veľký masívny náhrdelník, no tento sa mi zjavne nepodaril. Predloha mala byť menšia a prechod ku zavazovaniu postupnejší. Pyramídky mali byť po celom, ale nejak sa mi to nechcelo dokončiť.



Asi najväčšiu radosť mám z týchto šortiek. Boli hrozne velikánske, tak som ich celé prešívala, hlavne aby mi v predu neodstával zips, podľa mňa to vyzerá ako hmm hmm viete čo :D
Najhoršia časť ale bolo dierovanie. Vytvoriť vzhľad obnosenosti rokmi bolo prekvapujúco náročný a tej diery naboku je mi ľúto. Bez nej by boli krajšie.

Podobne som si upravila ešte jedny šortky a jedny vínové asi tiež obetujú život. Celé majú divný strih, niečo s nimi vymyslím!

Čo vy a DIY? Vyrobili ste si v poslednom čase niečo pekné?



 PS: dosť ma štve, že sa mi kvalita fotiek vždy  zhorší keď ich vložím do článku. Neviete ako tomu predísť? :)

3 komentáre:

  1. Ten druhý sa mi páči viac :) Podarené

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se víclíbí ten první

    Na mém blogu právě probíhá giweavay o kabelku Guess, třeba se budeš chtít ty a tvoje čtenářky zúčastnit
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2012/07/soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť