Menovky

sobota 21. júla 2012

Misguided Ghosts



Nebudem sa opakovať a písať, že toto upršané počasie mi už lezie na city a najradšej by som sa zbalila a odletela niekam do teplých krajín. Žiadne odlietanie sa však nekoná a ja si tak nejak začínam ten dážď užívať. Pokoj od školy, od práce, od peňazí, od nákupov a výpredajov. Žijem ako v inom svete :D. 
A vďaka tomu moja tvorivosť stúpla do výšin. Každý deň ma čaká nový DIY projekt, čítam knihy, pozerám filmy, objavujem veci v šatníku, o ktorých som aj zabudla, že existujú :D A čítam blogy. Samozrejme. Čím viac objavujem nové, tým je mi viac ľúto toho môjho. Nejak som naň uprostred duševného rozjímania a partyovania zabudla. 
Nebudem sľubovať, že sa polepším. Klamať sa nemá. Môžem sľúbiť, že to tu nezruším. Zatiaľ. Kvôli sebe. A kvôli vám. Ak to niekto vôbec číta. 










Outtfit je zo včera, keď sme šli na koncert jednej kapelky do Vrtáku. Kvetinové triko su originál minišaty, ale páčia sa mi aj v tejto úprave. Vlasy som si narýchlo zaviazala do francúzseho priberaného copu. Náhrdelník je DIY, kúsky kože zo starej kabelky a retiazka z náhrdelníku čo nenosím a hotovo! Páči sa vám?

šaty (triko), botky - F&F
jeansy - Gate
krivák - C&A
kabelka - nwm :)
náhrdelník - DIY





9 komentárov:

  1. Paramore - to jsi mi udělala radost ;-).
    Náhrdelník senzační, taky chci bejt šikovnáááá! :-/
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten tvůj styl se mi ták páčí..:D http://www.colorwardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten účes je úžasný! Jak ho děláš?
    Na fotkách ti to moc sluší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem :)) no môžem skúsiť nato spraviť nejaký post, ale to je dosť ťažko na vysvetľovanie...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. great hair-do!

    fotos sind uebrigens suuuupiii

    OdpovedaťOdstrániť